logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (215 ord)

‎⁨Banjole utanför Pula

Fricamping utanför restaurang Kamik  

Ibland gäller det att lösa sina övernattningar snabbt och kreativt. Vi hade siktet inställt på Pula och hade planerat att stå på någon camping i närheten. Men den ena var full och den andra gav inga bra vibbar. Så vi fick tänka om. Varför inte fricampa utanför någon restaurang mot att vi åt där? 

Vi hade sett Restaurang Kamik när vi var på väg mot campingarna. Nu återvände vi och frågade ägaren om det gick för sig att vi övernattade mot att vi åt hos dem. Det var inga problem. Vi blev varmt välkomnade. 

Självklart testade vi deras egenkomponerade cocktail Kamik. Riktigt fräsch. Micke beställde in pizza och jag valde gulasch. Det ångrade jag verkligen inte. Denna gulasch var en av de godaste jag har ätit. Köttet var så mört att det föll i bitar. Helt enkelt perfekt. Det blev en riktigt trevlig kväll innan vi gick till vår kära Plåtis för ännu en natts god sömn.

På morgonen hade jag lyxen att kunna handla färsk frukt till frukosten, bara några meter från vår sovplats. Det är gott att leva Plåtisliv.

Plats (karta)

Pula i Kroatien
Camping Bear i Kroatien
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved