Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (352 ord)

Östhammar i Roslagen

Hur hamnade vi i Östhammar? 

Helt enkelt för att ställplatserna i Öregrund var upptagna. Men vet du vad. Det blir nästan alltid bättre när planen spricker. Nu hittade vi istället en riktigt naturskön camping där vi fick ett varmt och vänligt mottagande. Det blev en Husbloggarbonus också innan vi fortsatte vår turné.

Eftersom klockan var sen ringde vi för säkerhets skull först och kollade om det fanns lediga platser. Och det gjorde det. På så vis hamnade vi alltså på Klackskärs Camping i Östhammar. Den genomtrevliga campingvärdinnan hjälpte oss att välja ut en fin plats. Eftersom det är väldigt långt mellan elstolparna fick vi dessutom låna både förlängningssladd och adapter. Det är också ett slags kontaktskapande.

Det blev en liten skön kvällspromenad i de vackra omgivningarna innan det var dags att dra sig tillbaka för natten. Visst är det fint här! Vi tycker bilderna talar för sig själva.

Vi fick dessutom kontakt med ReiseLinda
Som vanligt när vi kommer till en ny plats så "checkar" vi in på sajten, och ibland även på vårt Instagram och Facebook. Den här gången fick vi en kommentar från Reiselinda som startat och driver Facebooksidan Husbilsbloggarna.

- Ni är i vår hemstad skrev hon. Vi tänkte att - ja, ja, hon är säkert långt iväg. Men se, det var hon inte alls. Linda och Per befann sig knappt en halvtimme bort och vi bestämde att vi skulle fara förbi och säga hej innan vi for vidare. Det blev ett lååååångt hej. För oj vilka trevliga och härliga människor! När vi väl fortsatte vår färd kändes det riktigt gott inombords att vi fick till den här lilla träffen. Det personliga mötet är alltid oöverträffat. Vi hoppas att det kommer fler tillfällen. 

Plats (karta)

Idag är vi Östhammar
Öregrund i Roslagen