logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (222 ord)

Rüdesheim

Tredje gången gillt för Rüdesheim am Rhein och Rüdesheim Kaffee 

Första gången vi var här var nog bäst. Vi hade bilat genom Tyskland och tagit in på ett "ankhotell". Men bäst var nog att sitta vid floden, dricka vin och studera lyxkryssarna. Det blev inte riktigt samma sak denna gång.

För det första så kom vi med husbil. Bara det var annorlunda. Men överfarten med bilfärjan över Rhen kändes ändå förhoppningsfull. Vi hade siktat in oss på en central camping. Men som vanligt hade vi inte förbokat. Och då får man stundtals bita i det sura äpplet. Vi fick dock plats på en annan camping som var helt okej. Det blev en cykelfärd in till centrum. På vägen dit stannade vi till vid vinboden som ligger utmed floden och njöt av varsitt gott glas Rhenvin innan vi fortsatte.

När vi så småningom anlände till centrum blev det en bit mat på en trevlig restaurang. Besöket i Rüdesheim am Rhein avslutades självklart med deras paradnummer - varsin kopp Rüdesheimer Kaffee. Det är riktigt, riktigt gott. Missa inte det om du är där!

Plats (karta)

Lunebürg
Eguisheim i Frankrike
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved