Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (435 ord)

Säsongspremiär för Båstad Camping

I helgen smällde vi i oss en Rapido och en Laika till lunch! Det ni!

​Om det var hårdsmält? Nä, knappast. Det var riktigt mumsigt! Vi testade alltså Båstad Campings nya pizzameny, med pizzor döpta efter olika husbilsmärken. Vi kan möjligen sakna en Pösslpizza. 

Som vanligt blir det tillfälliga adressändringar varje helg. Den här gången med adress Strandstigen 42 på Båstad Camping. Det var dags för årets premiärbesök här och vad kan passa bättre än när de officiellt öppnar för säsongen. Vi har varit här några gånger tidigare och alltid fått ett varmt välkomnande. 

Ägarna satsar verkligen på att utveckla verksamheten. Sedan vi var här första gången 2017 har de hunnit med att bygga en jättefin lekplats och inviga i en äventyrsgolfbana under 2019. Vi lyckades faktiskt pricka in den invigningen. Trevligt, mycket folk och Båstads kommuns turist- och näringslivschef höll tal. Den lilla scenen har i år fått en rejäl ansiktslyftning inför sommaren. Nu väntar vi bara på att den ska kunna användas. 

Den trevliga restaurangen

När vi varit här har vi testat att både äta på restaurangen och hämta mat. Men i år är det en speciell situation. Coronaviruset gör att beteenden ändras. Därav att det blev hämtpizzor. Men så goda. 4 av 5 möjliga stjärnor vill vi ge dem. Avgörande är att de använder färska råvaror och pizzabottnen är tunn och knaprig. Vilken skillnad det gör! Så är du på besök här kan vi verkligen rekommendera pizzamenyn. På bilden nedan har stjärnan Lisette precis tagit ut en pizza från ugnen (fotografcred för bilden på Lisette ska glada och positiva Nicolin ha). 

Rent och snyggt har en djupare betydelse nu

Det har alltid varit rent och snyggt i servicehusen på campingen. Men hur det nu är möjligt så är det ännu renare. Det städas och desinficeras extra noga. Precis vid utgången finns dessutom en automat med handsprit. En extra omtanke som uppskattas. 

Vårpromenad och grilltid

Det blev en liten promenad i den lilla, lilla "skogen" också. Vi kunde njuta av små klungor med näpna vitsippor. Höjer du blicken kan du på sina ställen även hitta små kul happenings.

Vi har det lugnt och skönt. Umgås inte med någon utom med varandra. Är ute. Har njutit av solen. Och idag blir det seriös grillning. Det är "gött" att leva husbilsliv.

Plats (karta)

First Camp Åhus
Idag är vi på Båstad Camping