logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (273 ord)

Camping Legjenda

Här svävar en unik konstnärssjäl över ställplatsen 

Den här ställplatsen är helt klart unik. Mannen som äger den är konstnär och han har skapat en ställplats full av konstverk och konstiga verk. Du kan inte annat än bli glad när du ser dig omkring. 

Glad blir du även över dygnspriset som var 17,5 Euro inklusive el (2018). Internet är i och för sig ingen hit här, det är segt och mer av än på. Men vad gör det på det stora hela. 

Precis intill ställplatsen finns en trevlig restaurang. Maten är bra, vinet gott och servicen toppen. Eftersom det är fotbolls-VM hade de riggat upp storbildsskärm i restaurangträdgården. Den här kvällen segrade Kroatien över England. 

Trädgården vid restaurangen, och på hela campingområdet, är värd att uppmärksammas. Det är en speciell upplevelseratt vandra runt i området. Överallt hittar du olika fantasifulla installationer. Det är lite som när du var barn och drömde om att vandra i en sagovärld. Men här är det verklighet.

Den här fina lilla ställplatsen ligger nedanför den spännande borgen Rozafa. Mer om den hittar du i ett annat blogginlägg. Vi kan verkligen rekommendera den. Är du nyfiken och vill veta mer om Camping Legjenda så kika in på deras webbplats.

Plats (karta)

Rozafa Castle
Budva i Montenegro
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
söndag, 04 juni 2023

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved