logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (344 ord)

Simrishamn

Simrishamn gör oss aldrig mållösa - det mesta löser sig

På fredagen smet vi tidigare från jobbet och drog vi iväg med husbilen mot Simrishamn. Det var riktigt regnigt och ruskigt på vägen. När vi väl var framme vid 17-snåret var det redan mörkt. Vi ställde upp vår älskade plåtis centralt vid hamnen och tog sedan en promenad in till centrum. Målet var - att få ett mål mat.

Det blev en planka black & white på Cimbris. Miljön i restaurangen var trevlig, men tyvärr serverades pulvermos istället för utlovat hemlagat mos och det drog ner totalbetyget. Annars var det prisvärt och bra service.

Väl tillbaka i vårt kära plåthem hörde vi efter en stund en knackning på dörren. Det visade sig vara den trevliga och pensionerade polisen Lennart. Genomtrevlig. Han och hans fru Barbro är från södra Öland. Lennart hade problem med att få igång elen, men Micke hjälpte till att fixa det. Så slutet gott. Allting varmt och gott. Sedan knackade det igen. Det var Lennart igen som bjöd på whiskey som tack för hjälpen.

Mösslös men inte rådlös

När det blåser i Simrishamn så blåser det ordentligt. På lördagen planerade vi att ta en längre promenad. Men blåsten gjorde att vi startade med en promenad in till centrum. Det viktigaste målet var att köpa varsin mössa. När det var gjort fortsatte vi  promenaden till ett naturområde som ligger längs med stranden. Så underbart. Mätta på intrycken från hav och strand men hungriga på mat gav vi oss in till centrum igen. Denna gång för att hämta thaimat. Det var inget som vi hurrade för men det mättade. Summa summarum så blev det en härlig helg. Tack för denna gång Simrishamn.

Plats (karta)

Det önskade, och oönskade, singellivet
Varberg
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved