Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (247 ord)

Skallkroken 2019

Vi gör aldrig avkall på Skallkroken 

Denna underbara pärla med havsutsikt, båtar, strandängar, naturreservat, kossor och hästar. Om du varit stressad innan så lovar jag att du istället kommer att landa i lugn och glädjeendorfiner. 

Den här gången blev det bara en natt, men det är långt mer än ingen. Vi hade firat midsommar hemma tillsammans med våra vänner. Men när vi vaknade på midsommardagen så visste vi båda två att det här går inte an. Inte kan vi spendera en hel helg hemma i hushuset. 

Nej, där och då bestämde vi oss för att dra iväg för att åtminstone få en natt i vår älskade Plåtis. Så det blev alltså att vi firade midsommardagen vid Skallkroken. Sammanfattningsvis i lugn och ro med jordgubbar, härlig långpromenad och trevligt småprat med grannarna i husbilarna intill. Solen sken och vi slumrade till i våra stolar utanför husis. Det är sådana här stunder som gör livet är gott att leva.

Plats (karta)

Zadar
Haverdals Camping