Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (233 ord)

Sportcamp Woferlgut i Bruck

God wienerschnitzel på camping i storformat

Vi hade egentligen siktat in oss på campingplatz Seecamp i Zell am See. Men det sket sig. Fullbelagt. Och vad kan man vänta sig i högsäsong egentligen. Det är bara att gilla läget när man som vi inte gillar att planera för mycket.

Nu blev läget alltså mer att hitta någonstans att övernatta än att chilla och ha det gott. Vi hamnade på Sportcamp Woferlgut. Och vi är verkligen tacksamma för att de hade en plats för oss. Det var inte ens en ordinarie plats utan en som de tar till i vissa lägen. Som nu. Tack igen.

Anläggningen är jättestor med fina hygienutrymmen och en affär där du kan handla det mesta av vad du behöver. Till makens förtjusning blev det färskt frukostbröd. Det finns även restauranger på området. Vi passade på att äta den klassiska wienersnitzeln, en riktigt god sådan. Det gäller ju att passa på när du är i Wienersnitzellandet.

Sammanfattningsvis så är det välordnat och fint på Sportcamp Woferlgut. Här ordnas dessutom många aktiviteter. Men vi är inte så mycket för det där storformatet så det blir nog inte förstahandsvalet fortsättningsvis heller. 

Plats (karta)

Tauernbahn
Camping Miocic i Kroatien