Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (261 ord)

Stor och liten i Bua

Det är faktiskt lite kul när vi får giganter till grannar

​Husbilen bredvid oss var nästan dubbelt så lång. Snacka om att man får perspektiv på tillvaron. Vår tillvaro ser kanske liten ut i jämförelse, men oj vad stor den är!

Vår lilla älskling kan ta oss in på smala gator. Den tillåter oss att parkera på vanliga bilparkeringar. Vi har tagit oss fram på vägar som vi knappt trodde var möjliga att köra på. Den är nätt och behändig. Vi är alltid nära varandra. För oss är den helt perfekt.

Det är  en gåva att få dela livet med en annan människa som vill uppleva samma saker som du själv och som du kan dela glädjen med. En stor portion nyfikenhet på vad livet och världen har att erbjuda är också en viktig gemensam nämnare. Vi är här och nu, men kan inte låta bli att kika runt hörnet. För där väntar kanske nästa äventyr.

Perspektiv är bra

Den här helgen är vi, som oftast, minsta husbilen på plats. Självklart är det inget vi går och tänker på, men när det slumpar sig så att vi hamnar bredvid en jättestor husbil så ser det faktiskt lite kul ut. Det ger perspektiv. 

Det är tufft att hitta ställplatser med el och tilllgång till toa vid lågsäsong. Vi är ju numera året-runtare. Så vi har mest alternerat mellan Bua och Persköp. Två fantasiska ställen. Vi är så tacksamma för att vi kan få det bästa av två världar. Skog och hav. Det ger också perspektiv.

Plats (karta)

Speglingar
2020 började i Persköp