logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (183 ord)

Niederwinkling

Efter 80 mils körning var det dags för vila - i Bogen

Det här var verkligen inte det trevligaste stället vi har övernattat på. Men ibland har nöden ingen lag. Klockan var 21.15 och maken hade kört 80 mil. Både han och bilen behövde tankas. Husis med diesel och mannen med vila. 

Vi övernattade på lastbilsparkeringen för 10 Euro, i det ingick tillgång till toa. De pratar en väldigt konstig tysk dialekt här, den var inte lätt att förstå. Och varken unga eller gamla var särskilt bra på engelska heller. Men de var glada och trevliga, och det är ju faktiskt det viktigaste. Värdskap och bemötande är A och O. Det bästa och viktigaste var i det här läget att vi stod på en plats där det fanns viss koll. Och det har också betydelse. 

Det blev en enkel kvällsmat bestående av Bullens korv med en GD därtill. Det funkade alldeles utmärkt. På morgonen testade vi "lastbilsfrukost". Inte riktigt vår grej. Men nu har vi gjort det. Och vi tror att lastbilschaffisarna blir ofantligt grymt mätta.

Plats (karta)

Bibinje
Lübeck - Citti-Park
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved