Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (267 ord)

Torekov - First Camp

Wow-faktorn är verkligen hög på First Camp Torekov 

Okej, vi ska erkänna att vi var nyfikna på det här stället redan förra året. Och i år blev besöket av. Vi lyckades dessutom pricka in världens bästa säsongstartserbjudande. 

198 kronor för två nätter inklusive el och med en alldeles fantastisk havsutsikt - tackar allra ödmjukast för detta. Det blev en magiskt fin helg i vår älskade lilla plåtis.

Vi gillade campingområdet. Husvagnstomterna låg inne i gles tallskog. Vilket skapade trivsamma miljöer. Camparna hälsade på varandra. Servicehusen är fina och fräscha. Naturen i och omkring campingen är omväxlande. Här finns klippor, stenhällar, klappersten och vindpinade träd med karaktär. Det är endast en kort promenad in till Torekov. Du får tillgång till mycket på en liten yta.

Det här är livskvalitet

Att det dessutom var en märkligt varm helg för att vara första helgen i april med temperaturer upp emot 18 grader gjorde ju det hela ännu bättre. Det blev grillning både fredag och lördag kväll. Sedan satt vi ute i vårt nya lilla förtält och njöt av solnedgången. På första parkett. Kan det bli så mycket bättre? Tror inte det. I alla fall inte i början av april.

Plats (karta)

Torekov
Våra sköna stolar