Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (247 ord)

Vaggeryd i Småland

Det är som gjort att övernatta på Hjortsjöns Camping 

Målet är Elmiamässan. Men vi har inte lust att stå på någon tätt packad asfaltsparkering. Istället stannade vi till i Småländska Vaggeryd, cirka tre mil från Jönköping. Vilken fint ställe vi har landat på för natten. Här kan du verkligen säga att det lilla är det stora.

Den lilla, välskötta campingen med den lilla, lilla söta receptionen ligger i ett litet fint naturområde precis vid sjön. I vilket fall som helst kan vi konstatera att just det där lilla är det stora här på Hjortsjöns Camping. Det är behändigt och alldeles, alldeles lagom litet. 

Terrängen är kuperad, det är stora och välklippta gräsytor. Träden består till större delen av tall med lite inslag av av lövträd. Det är fantastiskt att få se så välskötta ytor även på allmänningen. Vaggeryds kommun kan stolt sträcka på sig - ni tar hand om denna lilla, lilla fina pärla vid sjön på ett utmärkt sätt. 

Nybyggd serviceanläggning

Campingens servicedel med toaletter och duschar är helt nybyggd och det är verkligen fräscht - och rent! Under högsäsong finns det även tillgång till en liten minigolfbana.

Vi hade sådan tur när vi kom att vi fick lite sol och kunde sitta ute och njuta en stund. Till Hjortsjöns Camping kommer vi gärna tillbaka!

Plats (karta)

Fotokurs med Patrik
Åsa Camping