Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (192 ord)

Varberg

Var i Varberg finns det bra ställplatser? 

Vi googlade oss in på Visit Varberg. Och där fanns ett antal ställplatser överskådligt uppradade med kort och önskvärd information. Bra där! Det här var i början av november och vi var inte så jättesugna på naturpromenader.

Vi valde alltså Varbergs Gästhamn som ligger mycket centralt. Nackdelen var att det var en bra bit bort till toaletten. Men visst, det funkar. 

Vi promenerade in till centrum och shoppade lite godsaker att äta till kvällen. En ostbricka är ju aldrig fel. Det får bli ett återbesök i Varberg vid ett annat tillfälle när vädret är lite vänligare. Här finns ju mycket att se. Inte minst Varbergs fästning och det vackra kallbadhuset.

Vet du, en av tjusningarna med husbilen är att du inte behöver åka särskilt långt för att komma bort från alla måsten och krav som finns hemmavid. Det är som en liten kokong av mysighet och lugn där du kan hämta kraft inför en ny arbetsvecka. Bra va!

Plats (karta)

Simrishamn
Kärleken blomstrar!