Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (244 ord)

Vilshärad

Turista hemma är härligt 

I slutet på juni gav vi oss ut på en roadtrip på hemmaplan för att hitta ett nytt ställe att njuta och lära mer av. Det var inte lätt. Och det var dyrt visade det sig! Hansagård tog 440 kronor inklusive el per natt. Fina Ugglarp tog 400 kronor inklusive el per dygn. Sura pengar tycker vi. 

Så vi drog vidare och hamnade till slut på Villshärads Camping. Otroligt trevligt mottagande och 310 kronor per natt inklusive el avgjorde saken. Så surt blev soligt istället. 

Det vi bland annat gillade med campingen var gräsunderlaget och avgränsningarna med björkhäckar. Vi hade tur i och med att det inte var överbefolkat heller. Det finns många fina naturstigar i området. Självklart blev det en härlig promenad genom naturreservatet, ner till havet och utmed stranden. Vilken lyx att ha tillgång till detta på hemmaplan.

Det som gjorde Vilshärads camping extra speciell var bemötandet. Lena som mötte oss i receptionen var tredje generationen som driver campingen. Här finns verkligen mycket hjärta, och mycket kärlek.

Plats (karta)

Med solsken i blick
Varför en gasolgrill?