Om oss

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL OSS

Det tog oss tre års besök på Elmias husvagns- och husbilsmässa innan det hände något. Den som var trögstartad var kvinnan i huset. Hon, det vill säga jag, var en inbiten trädgårdsnörd som tillbringade större delen av fritiden i trädgården.

Mannen, min make, var klok nog att vara tålmodig. Så, en vacker dag, hittade vi den. Plåtisen med stort P. En Pössl 640 Summit. Med ett behagligt rundat skåp precis vid ingången som liksom sa – Kom in, kom in. Den smarta dusch- och toalösningen och långbäddarna var pricken över i. För första gången blev jag såld. Och på den vägen är det.

Vår plåtis är den bästa förlustelseinvestering vi någonsin har gjort. Den glädje den ger oss är värd mer än det finns ord för.

 

vi

 
DET HÄR ÄR VI

Åsa, kommunikatör till yrket, och stolt mormor. Före detta trädgårdsnörd, men fortfarande trädgårdsälskare. Numera foto- och husbilsfantast. Och inte minst ordvändare och ordälskare.
Micke, logistikbas - inte bara här hemma. Stolt morfar. Tekniknörd - det går nog aldrig över. Och numera dessutom husbils- och fotofantast.

Alla bilder på vår webbplats är våra egna, utom den fantastiska bilden från Tylösand nedan som är fotograferad av Hallands "nationalfotograf" Patrik Leonardsson .

Vill du låna eller köpa en av våra bilder så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 
DET HÄR ÄR VÅR PLÅTIS

Låt oss få presentera vår Pössl Summit 640 av årsmodell 2017. Denna underbara förlustelseinvestering ger oss så mycket glädje. Det spelar ingen roll om vi åker 1 mil eller 100 mil. Allt tid i vår husbil är lycka.

Här kan du läsa mer om vår Plåtis egenskaper.

 

 
VÅR ÄLSKADE HEMSTAD

Vi bor i härliga Halmstad. Staden med tre hjärtan och underbara upplevelsemöjligheter. Har du vägarna åt detta håll så titta in i vår stad. Här finns spännande historia med ett 400-årigt slott och stadskärna. Vi har både stränder och vildmark. Och mycket, mycket mer. Stadsprivilegiet är över 700 år och både vi och Halmstad är “still going strong”.

Vill du veta mera om fina Halmstad, och få tips om vad du kan upptäcka, bo och äta så besök destinationhalmstad.se

 

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved