Skip to main content

Om oss

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL OSS

vi

 
DET HÄR ÄR VI

Åsa, kommunikatör till yrket, och stolt mormor. Före detta trädgårdsnörd, men fortfarande trädgårdsälskare. Numera foto- och husbilsfantast. Och inte minst ordvändare och ordälskare.
Micke, logistikbas - inte bara här hemma. Stolt morfar. Tekniknörd - det går nog aldrig över. Och numera dessutom husbils- och fotofantast.

Alla bilder på vår webbplats är våra egna, utom den fantastiska bilden från Tylösand nedan som är fotograferad av Hallands "nationalfotograf" Patrik Leonardsson .

Vill du låna eller köpa en av våra bilder så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 
 

 

DET HÄR ÄR VÅR HUSBIL

Låt oss få presentera vår Knaus Van TI Plus 650 MEG/Platinum med MAN-chassi årsmodell 2022. Denna underbara förlustelseinvestering ger oss så mycket glädje. Det spelar ingen roll om vi åker 1 mil eller 100 mil. Allt tid i vår husbil är lycka.

Här kan du läsa mer om vår husbils egenskaper.

 

 
VÅR ÄLSKADE HEMSTAD

Vi bor i härliga Halmstad. Staden med tre hjärtan och underbara upplevelsemöjligheter. Har du vägarna åt detta håll så titta in i vår stad. Här finns spännande historia med ett 400-årigt slott och stadskärna. Vi har både stränder och vildmark. Och mycket, mycket mer. Stadsprivilegiet är över 700 år och både vi och Halmstad är “still going strong”.

Vill du veta mera om fina Halmstad, och få tips om vad du kan upptäcka, bo och äta så besök destinationhalmstad.se