Skip to main content

Husbilsresa är reklamfri

Här på husbilsresa.se skriver vi om det vi brinner för mest här i livet – husbilsresor! Resor för oss innebär ofta naturupplevelser, historiska platser, vackra stränder och besök på spännande resmål.

På våra resor är också mötet med andra människor väldigt stimulerande. Vi älskar att upptäcka nya platser långt borta, men även på nära håll under en weekend. Världen har så mycket att erbjuda och vi vill ta vara på möjligheten att njuta av reseupplevelsen.

Våra loggar är fria från annonser och samarbeten. Inga länkar är betalda och inga inlägg är samarbeten mot ersättning på något sätt. Resor och uppehälle är betalda med våra egna pengar. Det vi loggar om är 100% skrivet av oss och bygger på egna upplevelser och funderingar.

VARFÖR LOGG OCH INTE BLOGG
Alla bloggar, men vi loggar. Idén kommer från båtvärlden där man har en loggbok. Du talar om var du är. Det gör vi också. Plus att vi broderar ut med upplevelser, besöksmål, tips och tankar.

Hoppas att du kommer trivas här på husbilsresa.se. Du är alltid välkommen att lägga kommentarer på våra inlägg. Anmäl dig också gärna till vårt nyhetsbrev. Vem vet, kanske ses vi någon dag.