Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (265 ord)

Cyklar måste vi ha

När vi ställer upp får vår husis stå. Då får vi ta oss iväg med apostlahästarna eller cyklar.

Var hittar man elcyklar som väger under 20 kg? Det var en utmaning. För alla med husbil vet ju att vikten är av största vikt.

Ja vi har bestämt oss för att skaffa elcyklar. Främsta anledningen är att vi inte ska känna att det är jobbigt att ta sig, men också att det är bekvämt. Att cykla längre sträckor i hög värme eller i uppförsbackar är ingen hit. Men vi vill ju inte missa några spännande upplevelser på grund av det.

Det blev alltså att köpa in två elcyklar på Biltema. Vikt 17 kg/st. Eftersom det är Micke som hänger upp cyklarna på stället så är han nöjd med att vi lyckades hitta några som inte var så tunga. Där emot fick vi byta ut cykelsadlarna som var alldeles för hårda och smala. Första cykelturen var därför ett litet "bakslag" kan man milt sagt säga.

Men på samma ställe fick vi tag på bredare och mjukare varianter av cykelsadlar. Sittkomforten är ju viktig om du ska cykla några mil. Hittills har cyklarna funkat utmärkt och vi har tagit oss iväg på många utflykter både i städer och på landet. Har vi sagt att Biltema är en riktig husbilskompis? Inte? Ja men, så är det. Där har vi hittat mycket, både smått och stort som underlättar husbilslivet.

Getterön
Råå camping
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved