Skip to main content
Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (189 ord)

Våra sköna stolar

Dags byta ut stolarna 

Att sitta skönt gör skillnad. Vi promenerar mycket när vi är ute med vår Plåtis. Men när vi väl är "hemma" så är det skönt att få sitta skönt.

Vi började initialt med att skaffa två fällbara stolar från Biltema. Det var egentligen inget större fel på dem men de var lite korta i sitsen. Trots att vi pimpade dem med lite tjockare dynor för rygg och rumpa så blev det inte riktigt bra. 

Så efter två säsonger tog vi beslutet att satsa lite mer pengar i bekvämlighet. Vi svängde in på Zäta Caravan i Genevad. Det blev varsin mörkgrå stol av märket Isabella. Och det gjorde skillnad. Nu behöver vi inte några extra dynor, stolen är skön i sig. Så det blev verkligen ett lyft! 

Fotpallarna som man hakar fast har vi köpt tidigare på samma ställe. De matchar inte 100 i tyget men funktionen är lika bra ändå. Blev nya fotpallar hösten 2019. Skillnad, ja. känns aningen längre och stabilare. Matchar förstås bättre med stolarnas tyg också.

Torekov - First Camp
Säsongsstart i Båstad