Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (223 ord)

Med solsken i blick

Vi går till stranden 

Såklart man vill sitta skönt när man är på stranden. Ingen av oss är särskilt förtjusta i att ligga på marken. Förtjusta blev vi däremot i våra härligt röda solstolar som vi hittade på EM i Halmstad för några år sedan.

Första gången vi såg den här varianten av solstolar var när vi badade på hemmaplan i Frösakull för många år sedan. Där och då bestämde vi oss för att sådana vill vi också ha. Och så blev det.

Numera får de följa med även i husbilen. Det fiffiga med dessa stolar är att de kan bäras som en ryggsäck. Du har händerna fria och belastar ryggen jämnt. I de stora fickorna på baksidan av stolarna får badhanddukar och annat nödvändigt plats. 

Den lilla kudden och utfällbara fotpallen ger extra komfort. Ännu en fiffig sak med fotpallen är att du kan vända den ett varv och vips har du en liten bordsyta när du ska fika eller äta en liten bit medhavd lunch. Bra va!

När solen är som hetast är det givetvis också gott att kunna fälla upp ett medhavt solparasoll. Just detta parasoll har en väldigt bra parasollfot som du lätt förankrar i sand eller gräs/jord.

Lübeck - Citti-Park
Vilshärad
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
lördag, 03 juni 2023

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved