Skip to main content
Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (194 ord)

Nivåklossar

Tredje gången gillt  

Nivåklossar är nödvändigt om man står på ojämn eller sluttande mark.

Som så många andra började vi vår "klosskarriär" med Biltemas blåa nivåklossar. De fungerade väldigt bra och tillfredsställer de flesta behov. Dock började ena klossen deformeras en aning och vi beslöt oss på husbilsmässan i Jönköping att byta ut till nya fina klossar från Fiamma. Riktigt bra klossar som vi varit supernöjda med. 

Men så hände det....... Vi var iväg på en runda i Baltstaterna och hamnade på en ställplats i Villnius. Platsen var rejält sluttande. Vi hade inte så mycket val utan fick gilla läget och sov sådär den natten. Drog mej till minnes några andra platser där de ordinarie klossarna inte helt räckt till så jag började googla på alternativ. Hittade till slut Milenco Quattro som ger en bättre stabilitet och en möjlighet till högre nivåer. Är väldigt nöjd med dessa och hoppas de ska hålla måttet en bra tid framöver.

Meningen med en (b)logg
Påskbord i husbilen